mijn belofte als coach

Allemaal hebben we wel gedrag dat zo lastig is dat we er vanaf willen. Maar van je diepste patronen en gevoelens kom je niet af. Je hebt ze meegenomen vanuit je systeem van herkomst. De manier waarop je in het leven staat en reageert is vaak heel lang nuttig geweest. Je hebt patronen aangeleerd en ze hebben je geholpen. Toen je er alleen voor stond omdat je vader er niet voor je was, toen je niet gezien werd in je gezin, toen je werd gepest op school, toen je met ziekte of dood te maken kreeg in je nabije omgeving. Die kwaliteiten wil je niet kwijt en dat kan ook niet. Maar het patroon is wel een soort gevangenis geworden. De uitkomst is voorspelbaar en helemaal niet wat je ten diepste wilt. Dus zoek je een weg uit het patroon.

Om dat te kunnen, is er inzicht nodig. Inzicht in wie je bent, wat je patronen zijn, en wat je onbewuste overtuigingen zijn. Wat kreeg je mee in je leven, wat heb je gemist of wat heeft je gevormd?

Als je je opgedane patronen kunt herkennen en je staat daarbij alles toe wat er op je pad komt, ontstaat er keuzevrijheid. Van daaruit kun je anders reageren dan je gewend bent. Dit lukt niet altijd maar wel steeds meer, en steeds vaker dankzij groeiend bewustzijn. En de tijd om uit het patroon en tot vrijheid te komen, wordt steeds korter omdat je het basispatroon steeds beter kent. 

Dit is mijn belofte als mannencoach.

Bergtocht Alpi Oribie

thema’s waarvoor je bij mij terecht kan
  • midlife kwesties: is dit het nou?
  • burn-out en stress
  • persoonlijk leiderschap
  • eigenwaarde en onzekerheid
  • relatie, intimiteit en seksualiteit

werkwijze

Als mannencoach werk ik altijd op drie lagen: cognitief, emotioneel en plek.

cognitief
leer jezelf te begrijpen.
emotioneel
kom weer in contact met je gevoel.
plek
maak keuzes vanuit innerlijke vrijheid.